Ja vēlaties kāpostu tīteņus, bet nav laika tos pagatavot, palīdzēs šī ēdiena slinkā versija.
Šajos pildītajos kāpostos nav nepieciešams ietīt un vārīt kāpostu lapas.
Slinkos kāpostu tīteņus gatavo no kāpostu, maltas gaļas un rīsi kotletēm, un cep tomātu mērcē.
Sastāvdaļas:
malta gaļa – 400 g
kāposti – 300 g
rīsi – 0,5 glāze
ola – 1 gabals
sīpols – 1 gabals
burkāns – 1 gabals
malti melnie pipari – pēc garšas
sāls – pēc garšas
Mērcei:
Tomātu pasta – 2 ēdamkarotes
ūdens – 1 glāze
cukurs – 1 tējkarote
sāls – pēc garšas
Kā pagatavot gardos tītēnus, lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Mūziķis Ainars Mielavs skarbi izteicis par “Straumes” veidotājiem: Abiem latviešu džekiem ir nedaudz “aizbraucis jumts”by Laura Blūma
- Gudrā kartupeļu stādīšana “holandiešu metodē”: tā dod karalisku ražu pat nabadzīgā augsnēby Laura Blūma
- Daugavpils stacija – vilcienā iekāpj blondīne, viņai zvana telefons. Es nejauši dzirdu sarunu, kuru līdz šim brīdim nespēju aizmirstby Rinalds Bergmanis