Ja vēlaties kāpostu tīteņus, bet nav laika tos pagatavot, palīdzēs šī ēdiena slinkā versija.
Šajos pildītajos kāpostos nav nepieciešams ietīt un vārīt kāpostu lapas.
Slinkos kāpostu tīteņus gatavo no kāpostu, maltas gaļas un rīsi kotletēm, un cep tomātu mērcē.
Sastāvdaļas:
malta gaļa – 400 g
kāposti – 300 g
rīsi – 0,5 glāze
ola – 1 gabals
sīpols – 1 gabals
burkāns – 1 gabals
malti melnie pipari – pēc garšas
sāls – pēc garšas
Mērcei:
Tomātu pasta – 2 ēdamkarotes
ūdens – 1 glāze
cukurs – 1 tējkarote
sāls – pēc garšas
Kā pagatavot gardos tītēnus, lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Astronumerologs Kristaps Baņķis paredz, ka Latvijai priekšā stāv izaicinošs laiks, un tam ir konkrēti izskaidrojami iemesliby Sandra Vīgante
- Spēja saprast dzīvnieku valodu un ieraudzīt nākotni: papardes īpašais spēks Saulgriežu laikā – Senlatviešu tradīcijasby Laura Andersone
- Kāpēc gaļas vārīšanas laikā katlā liek glāzi – dalos ar lielisku trikuby Rinalds Bergmanis