Ja vēlaties kāpostu tīteņus, bet nav laika tos pagatavot, palīdzēs šī ēdiena slinkā versija.
Šajos pildītajos kāpostos nav nepieciešams ietīt un vārīt kāpostu lapas.
Slinkos kāpostu tīteņus gatavo no kāpostu, maltas gaļas un rīsi kotletēm, un cep tomātu mērcē.
Sastāvdaļas:
malta gaļa – 400 g
kāposti – 300 g
rīsi – 0,5 glāze
VIDEO:
ola – 1 gabals
sīpols – 1 gabals
burkāns – 1 gabals
malti melnie pipari – pēc garšas
sāls – pēc garšas
Mērcei:
Tomātu pasta – 2 ēdamkarotes
ūdens – 1 glāze
cukurs – 1 tējkarote
sāls – pēc garšas
Kā pagatavot gardos tītēnus, lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- 10 lietas, kurām pēc 60 vairs nav jēgas — stāstu, kāpēc tās labāk aizmirst
- Kāpostu sacepums ar desiņām pannā – pat vīrs ar gardu muti apēda visu porciju
- Dabas zīmes tautu ticējumos: ja 18. oktobrī spoži spīd saule, tas skaidri norāda uz to, kāda būs gaidāmā ziema
- “Viņš ir cienījamos gados, tāpēc respektēsim to!”: klajā nākušas ziņas par Maestro Raimonda Paula pašsajūtu un atceltajiem koncertiem
- Kā pareizi nomizot sardeli dabīgajā apvalkā, lai tā nesadalītos
- Pieredzējis dārznieks Pēteris izpļāpājas: viņa telpaugi aug “griezdamies”, jo viņš taisa mēslojumu no vienas garšvielas, kas ir katrā virtuvē